9.8.2015

Videoesittely

Oon harkinnut tässä, että jos alkaisin tekemään videoita. Luulen, että ihmiset saa musta tekstien välityksellä jotenkin huonomman kuvan, masentuneemman, vaikka kyllä mä ihan pirteä tyyppi yleensä oon.
Kokeilin tässä kerran yhtä esittelyvideota, minkä laitoinkin yhteen facebookin ryhmään, mutta oon niin amatööri kameran edessä, niin en tiiä olisinko valmis kuulemaan haukkumista esim. siitä kun itse tiedostamatta hipelöin siinä jännityksissäni koko ajan hiuksiani. Eli en osaa olla vielä normaali, kun en oo tottunut esiintymiseen. Mut se jää nähtäväksi, että jospa joskus rohkenisin siihen, että alkaisin ihan vloggaamaankin.

Mä nyt laitan tähän tän viikon-parin takaisen videon, en tiiä tuunko katumapäälle ja poistan sitten :D
Ja tää ei nyt tarkota sit mitään että alkaisin oikeesti tekee näin jatkossa ihan joistain aiheista (eli siis valittaa miehettömyydestä :D )
Videolla sanon odottavani kummipoikaani, mutta se siis kävi jo täällä yölainassa meillä, mutta muilta osin video ei kuitenkaan oo vanhentunutta tietoa.

4 kommenttia:

 1. ei pijä kenenkää lytistää jos tekee omia juttuja eli lisää vlockkia kehii :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video! Tykkäsin kovasti! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Jätitkö vlogin tekemisen? Ois kiva kuulla susta silläkin puolella. Meitä on pari kaverusta ja luetaan innoissaan sun blogii. Haluttais sut vloggaajakski! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä miettinyt vloggaamista, mutta ajattelin ettei musta oo siihen. Kun ei oikein oo aiheitakaan kun ei viitsis aina puhua siitä millasen poikaystävän haluan :D
   Ja en oo niin lahjakas tekniikan kanssa, niin tarviisin jonkun opetuksen siihen hommaan että miten sen sais sujumaan.
   Mutta kiva kuulla, että luette tätä! Valitettavasti mun kirjoittelu on aika epäsäännöllistä, niin tekstien välissä on pitkiäkin taukoja.

   Poista