4.4.2015

Pääsiäispupuseni


<3 D pari vuotta sitten <3

Tässä on B:n kerhossa otettuja kuvia lapsista. (Yksi on K:n koulukuva.) D:kin oli sillon tosi kiltisti, mikä oli ihme, ja hyviä kuvia mun mielestä tulikin. Ainoa mun toive mikä ei koskaan toteudu on se, että haluaisin että kuvissa olisi aina valkoinen tai vaalea tausta. Ainahan se on sininen, vihreä tai harmaa.

En oo muuten juurikaan lapsistani kirjoitellut varmaan aikoihin, niin tästä tuntuu olevan jo kauan, mutta D:kin on oppinut kuivaksi. Oppi sitten lopulta muutamassa päivässä kokonaan kerralla myös yökuivaksi, kun päätin ottaa kokonaan vaipan pois.
B on mun pieni mallityttö, se kotonakin tykkää poseerata ja ottaa asentoja ja hymyilee nätisti ja pyytää mua ottamaan siitä kuvia.

B on herkkä voimaan pahoin, sillä on autokyydissä aina pahoinvointirannekkeet ja ämpäri sylissä ja silti saattaa oksentaa ihan kaupungin sisäiselläkin matkalla. Ja jännitys saattaa myös laittaa sen oksentamaan. En tiiä, ehkä myös jotkut ruuat, jos ne ei sulaudu hyvin. Harmi kun toinen oksentelee tolla tavalla melko usein 'ilman syytä', loppuukohan tämä joskus?





Me ei tänä vuonna panostettu pääsiäisasuihin virpoessa, eikä lapset muutenkaan virponeet kuin vain mut ja lähisukua, meillä oli silloin niin kiire päivä. Ehkä mä huomenna voin piirtää ainakin tytöille (K ei ehkä suostu), pupunaamat :)

IHANAA PÄÄSIÄISTÄ!


seuraavana päivänä lisätyt kuvat:



4 kommenttia:

  1. olet upea ja hyvä äiti, sinulla on suloiset lapset ja olen ihan varma että kentsusta tulee oikea hurmuri aikuisena :) ihanaa alku kevättä sinulle ja lapsillesi!

    VastaaPoista
  2. Ihan mielenkiinnosta miksi ihmeessä nimeät lapsesi "Barbie Princess" tai "Lumikki Fantasia"... :DDD Eiköhän nykyään koulussa löydetä pienempiäkin syitä kiusata. Haluaisitko itsellesi tuollaisen nimen? Yhdistettynä vielä tavalliseen suomalaiseen sukunimeen niin huhhuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todellakin olisin mielummin ite ton niminen. Paljon mielummin kun tylsällä tavallisella nimellä varustettu. Sukunimelle nyt ei voi mitään, en tykkää meidän sukunimestä just koska se on niin tylsän kuulonen. Annoin lapsilleni parhaimmat nimet mitä tiedän.
      Mistä tahansa voidaan kiusata. Yhtä hyvin kiusataan jostain Anu nimestäkin, kyllä mulla ainakin on siitä keksitty vaikka mitä typerää. Kuten varmaan myös monesta muusta 'tavallisesta' nimestä.

      Poista